Cursussen

De Verhalenfontein geeft jaarlijks een aantal cursussen waar vrij op ingeschreven kan worden. Daarnaast maken we op verzoek cursussen en workshops op maat voor bijvoorbeeld bedrijven, scholen, vertelkringen, scouting, en wie er nog maar meer interesse heeft. Denk daarbij niet alleen aan vertelcursussen, maar ook aan workshops teambuilding, presentatie-technieken, etc.

Wil je meedoen met één van de cursussen, dan kun je je , tenzij anders vermeld, inschrijven via info@verhalenfontein.com, o.v.v. de naam van de betreffende cursus of workshop.

Wil je meer informatie over maatwerk, stuur ons dan ook even een mailtje via info@verhalenfontein.com, of bel 06 –  2616 0984 (Hermine van Helden)

Het programma de komende tijd:

 

28 september, 5 en 12 oktober 2016: Basiscursus vertellen
Voor iedereen die wel eens wil proberen wat dat nu is, vertellen, en voor iedereen die dat al weet maar die graag weer eens aan zijn of haar techniek wil schaven geeft de Verhalenfontein weer een basiscursus vertellen. Al spelend en vertellend gaan we in 3 avonden een aantal basistechnieken behandelen, die er voor zorgen dat iedereen aan het eind van de cursus ook een verhaal te vertellen heeft.

Drie woensdagavonden, steeds van 19:30 – 21:30. Locatie volgt nog.
Kosten: € 99,- (inclusief 21% btw).
Meer informatie en opgeven: info@verhalenfontein.com

 

13 december 2016: Werksessie over karakters
In een werksessie werken we een avond intensief aan één specifiek onderwerp. Deze avond gaat over het uitdiepen van karakters. Hoe bouw je een levensecht karakter op, hoe geef je elk karakter zijn of haar eigen persoonlijkheid mee en hoe maak je die zichtbaar voor je publiek.
Meer informatie en opgeven: info@verhalenfontein.com

 

23 maart 2017: Werksessie improviserend vertellen
In een werksessie werken een avond intensief aan één specifiek onderwerp. Deze avond gaan we improviseren: spelen met niets anders dan je verbeelding, verhalen opbouwen uit louter lucht en wat daar toevallig in voorbij komt. Lokatie afhankelijk van aantal deelnemers en wordt tzt bekend gemaakt.
Meer informatie en opgeven: info@verhalenfontein.com