Nieuwsberichten

Nieuwsbrief Oktober

Heb je de nieuwsbrief van oktober niet ontvangen? Klik dan hier om naar de nieuwsbrief te gaan. Wil je je aanmelden voor de nieuwsbrief? Klik dan op aanmelden. Veel leesplezier!

Nieuwsbrief September 2018

De nieuwste nieuwsbrief die we hebben gestuurd aan de nieuwe verzendlijst! Lees hem online, en wil je de nieuwsbrief voortaan in je mailbox ontvangen? Klik dan hier om je aan te melden (in verband met de AVG is ons een mailtje sturen helaas niet meer voldoende). Schrijf in ieder geval alvast 18 november in je […]

Het “vijf-minuten-verhalen” festival

Kom 8 juni naar Galerie Kralingen en luister naar korte verhalen, of kom er een vertellen. De Verhalenfontein sluit seizoen 2017-2018 af en neemt afscheid van Galerie Kralingen. Bij mooi weer in de tuin. Entree € 10,- Kassa open vanaf 19:30 uur, start om 20:00 uur

Mythische marathon: Ramayana

De mythische marathon op 16 september 2018 was binnen enkele uren vol geboekt. De reservelijst groeide, en we kunnen nu, bij voldoende belangstelling, een tweede datum aanbieden: 30 september. Zie hieronder de flyer:

De nieuwsbrief van deze maand

Heb je de nieuwsbrief (nog) niet ontvangen? Klik dan hier om onze nieuwsbrief online te lezen. Wil je voortaan de nieuwsbrief in je postvak ontvangen? Meld je dan aan door op deze link te klikken en je gegevens achter te laten.