Persbericht Klein Vertelfestival 13 oktober 2017

Stichting Verhalenfontein viert  haar 10-jarig bestaan op vrijdag 13 oktober in  Galerie Kralingen met een “Klein festival met Storytelling, Poëzie en Spoken-Word” en tot slot muziek om lekker op te dansen.
Tijden van 16 – 23 uur een gevarieerd simultaanprogramma, met buffet (opgave verplicht) en met verhalen en cross-overs naar poetry en spoken word. Leeftijdsadvies is vanaf 15 jaar. Er is tussendoor een buffet en tot slot muziek om lekker op te dansen. Programma op Facebook
Dankzij onze sponsoren kunnen we toegangsprijzen voor alle voorstellingen en voor het buffet laag houden.
De stichting Verhalenfontein begint het nieuwe vertelseizoen met een spetterend vertelfestival! In diverse zalen van Galerie Kralingen in Rotterdam zijn korte verhalen, gedichten en spoken word-performances te horen. En omdat vertellen iets is dat iedereen kan is er op het open podium ook ruimte voor mensen uit de buurt en andere bezoekers, misschien met True Life Stories, een gedicht of misschien wel een lied.

Sinds 2007 organiseert de Verhalenfontein en in Galerie Kralingen maandelijkse vertelavonden en verder vertelcursussen en andere activiteiten. Het 10-jarig bestaan van de Verhalenfontein is een feestje waard. Daarom organiseren we voor wijkbewoners uit Kralingen en Crooswijk maar natuurlijk ook voor andere belangstellenden een klein festival met cross-overs naar andere ‘talige podiumkunsten’.

Het festival duurt van 16 – 23 uur en is bedoeld  voor de leeftijd van 15+.
Tussen 16:00-22:00 zijn simultaan op drie podia korte optredens te beluisteren, na ongeveer een kwartier wisselen. Tegen 18 uur wordt kan wie dat wil aanschuiven bij een eenvoudig buffet (aanmelding verplicht). Als de verhalen op zijn gaat de muziek aan, en sluiten we samen dansend af met de life-band “Gutter Creek”.
Programma zie Facebook.

Je bent vrij om te komen en te gaan, maar niet storen van een lopend optreden.

Met dank aan financiële ondersteuning van de Stichting ter bevordering van Volkskracht en Gemeente Rotterdam

Waar:  Galerie Kralingen, Gashouderstraat 9, 3061 EH Rotterdam

Wanneer: Vrijdag 13 okt 2017, 16:00 – 23:00 u
Je kunt op elk moment binnenkomen of vertrekken, maar een lopende voorstelling niet storen.

Kaarten-verkoop Dankzij onze sponsoren zijn toegangskosten betaalbaar
– Toegangskaart € 10,- voor alle voorstellingen kan vooraf reserveren of aan de zaal
– Deelname aan het buffet  € 7,50 èn vooraf reserveren is verplicht op  info@verhalenfontein.com
– Leeftijdsadvies: 15+

 

Bij de foto:
Actieve vertellers van de Verhalenfontein: Esther de Jong, Hermine van Helden, Han Meijer, Janneke Tanja en Marie-José Oomen