Contact

Stichting Verhalenfontein
Paltrokmolen 1, 3146 CL  Maassluis

info@verhalenfontein.com

06 – 1995 1585 (Han Meijer, secretaris)

Penningmeester:
Hans van Woerkom: info@hansvanwoerkom.nl

Bank:   NL 57 INGB 0005 3182 80
KvK:    244 17315
BTW:   NL 818170852.B01

Je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier om contact met ons op te nemen.

Privacy-beleid

De Verhalenfontein vind privacy een belangrijk punt; we willen zelf ook niet dat onze gegevens zomaar op straat liggen of doorverkocht worden, en dus gaan we zorgvuldig om met wat wij van anderen krijgen.

  • Als je bij ons aan een activiteit deelneemt hebben we een aantal gegevens van je nodig om de administratie op orde te maken en waar nodig contact met je te zoeken. Het gaat dan om zaken als adres, telefoonnummer en mailadres. We vragen nooit om zaken die we niet nodig hebben om onze taken uit te voeren, delen de gegevens nooit met andere personen of organisaties, en bewaren je gegevens alleen zolang ze nog relevant zijn of er een wettelijke verplichting bestaat. 
  • We zullen je bovendien expliciet vragen of je van verdere activiteiten op de hoogte wilt blijven, en als je dat niet wilt krijg je verder geen post van ons.
    • Onze nieuwsbrief loopt via Mailchimp, en komt in principe 1x per maand uit; alleen bij hoge uitzondering komt er een extra editie uit. Ook dit adresbestand wordt door ons verder met niemand gedeeld.

Wil je geen nieuwsbrieven meer ontvangen? Onderaan elke nieuwsbrief staat een linkje waarmee je jezelf uit het adresbestand kunt verwijderen.

  • Verder is veel actuele informatie te vinden op onze Facebook-pagina . Als je deze pagina volgt ben je uiteraard gebonden aan het privacy-beleid van Facebook zelf, daar hebben wij helaas geen invloed op.