13 oktober: HET KLEIN VERTELFESTIVAL!

Maak je agenda vrij voor de spetterende opening van het nieuwe vertelseizoen in Galerie Kralingen: Het Klein Vertelfestival!

Op 13 oktober vullen we tussen 16:00-22:00 uur de hele galerie met verhalen: op 3 podia tegelijk kun je genieten van vertellers, dichters, en een snufje Spoken Word. Er is ook een open podium voor verhalen van mensen uit de buurt, uit de stad, en wie er verder nog maar langs komt met een verhaal. Echt gebeurd of goed verzonnen, gesproken of gezongen – alles mag vanavond. En als we dan tegen tienen uitverteld zijn? Dan gaan de voetjes van de vloer! Gutter Creek komt spelen, en wij gaan samen dansend het nieuwe seizoen in…

We wilden het eigenlijk al jaren, zo’n mini-festival. En omdat we dit jaar 10 jaar bestaan, besloten we om het nu gewoon maar eens te doen! De details vind je op de poster hieronder. Kom luisteren naar één verhaal, of naar twee, naar zes… Vooruit, doe eens gek! Kom van vroeg tot laat, en eet gezellig een hapje mee!

Voor de maaltijd moet gereserveerd worden, uiterlijk op 6 oktober in verband met het bestellen van de catering. Reserveringen via info@verhalenfontein.com.

 

Voor de pers: zie ook ons persbericht .