2 september: Verhalenfontein in het nieuwe Stadspark in Rotterdam

Alweer de 3e keer dat wij gaan vertellen in het nieuwe Stadspark in Rotterdam! En zeg nou zelf: Wat is er fijner dan met je blote voeten in het gras luisteren naar een mooi verhaal? Dus kom naar Rotterdam, vlij je neer aan de voeten van de Laurenskerk – en aan die van onze vertellers. Deze week vertellen Hans van Woerkom en Marie-José Oomen. Mocht het weer wat minder zijn, dan zitten we op het overdekte podium.

Hans is zo’n verteller die àltijd een verhaal te vertellen heeft – omdat hij precies weet wat er kan gebeuren als je dat níet hebt… Vanmiddag vertelt hij over Luie Jack, over een muizenfamilie op jacht naar kaas, en over waarom je voorzichtig moet zijn met wensen…
Marie-José is haar stapel dierenverhalen ingedoken – en ze vond daar hele bijzondere beesten. En dus hoor je van haar over een krokodil met watervrees, een kameel in een tutu, en een kameleon die op zoek is naar de juiste kleur.

Verhalen voor klein èn groot, tussen 14:00 – 16:00 uur, en de toegang – die is gewoon gratis! Loop langs, neem een stoel of een kussen en laat je meeslepen in de wereld van verhalen.

Kijk ook eens op facebook: https://www.facebook.com/events/1509600699086543/

 

—————————————-

————————————–