Mythische Marathon 2020: denk met ons mee!

Normaal gesproken is dit de tijd van het jaar dat de Mythische Marathon wordt voorbereid door Hermine en Janneke. Maar dit jaar loopt ook dit allemaal net een beetje anders dan normaal… Want we weten natuurlijk helemaal nog niet of we in september alweer met een groep bij elkaar kunnen komen.

Wat we al wèl weten, is wat we willen gaan vertellen: ter afwisseling van alle grote mythen van de afgelopen jaren, en omdat we in deze vreemde tijden allemaal wel een break van al het serieuze nieuws kunnen gebruiken, storten we ons dit jaar op de beroemde collectie Verhalen van 1001 Nacht. Heerlijk sprookjesachtig, bekend en toch ook weer niet, spannend, een vleugje erotiek hier en daar… daar kunnen we vast iets moois van maken met z’n allen. 

Alle 1001 vertellen is wellicht wat veel, dus we zullen moeten selecteren. En nu hadden wij bedacht:

  • Als JULLIE nu dit jaar de verhalen uit deze collectie eens aandragen die je graag verteld wilt zien
  • Dan storten WIJ ons op de logistiek en de uitvoering. 

Het maakt niet uit of je ooit aan een marathon hebt meegedaan of niet. Wil je meedenken, en straks ook mee vertellen? Ga lezen! En stuur ons je favoriete verhalen op via de mail. Op 1 juni legen we de postbus en kijken wat er in zit. Tegen die tijd weten we hopelijk weer wat meer over wat er wel en niet mogelijk gaat wezen in het najaar, en dan komen we zo snel mogelijk met een plan.