Mythische Marathon 2022: BABA JAGA

Voor de negende keer organiseren we een Mythische Marathon!  We wilden dit jaar weer eens heel wat anders en dus kozen we voor…. BABA JAGA! Een set magisch mooie verhalen uit het oude Rusland. Duik met ons in een wereld van  ruisende wouden, een hut op kippenpoten, tsarenzonen die Iwan heten, een heks die niet per definitie slecht is en die altijd een vraag stelt.

Wanneer

Een Mythische Marathon duurt een dag, maar wijs geworden hebben we maar meteen twéé data geprikt: 

  • Zondag 25 september
  • Zondag 2 oktober

Geef bij je inschrijving duidelijk aan voor welke datum je kiest, en of je evt. ook op de andere dag zou kunnen mocht het storm lopen.

Kosten

Deelname kost € 70,- , inclusief lunch en avondmaaltijd.

Inschrijven

Inschrijven kan alleen per mail, via info@verhalenfontein.com. Geen berichtjes via sociale media dus, alleen de mail telt, en wie het eerst komt die het eerst maalt. De inschrijving is per direct geopend, je krijgt een bevestiging als je mail binnen is. Hoor je niks, trek aan de bel – soms verdwijnt er zo’n mail ergens in de krochten van het wereldwijde web helaas…  

Eind juni maken we de verdeling van de verhalen bekend.

De verdere spelregels 

  • Je hoeft geen super ervaren verteller te zijn om mee te doen, maar je moet wel zelfstandig 20 minuten verhaal voor kunnen bereiden. Vraag je vooraf ook even goed af of je daar de tijd voor hebt, want halverwege afzeggen levert voor iedereen gedoe op. 
  • Inschrijven kan echt alleen per mail (info@verhalenfontein.com), en na de oproep voor de marathon van een betreffend jaar; nu dus in deze nieuwsbrief. We kunnen helaas geen plekken reserveren.
  • Je inschrijving is definitief als je betaling bij ons binnen is. Betaal je niet op tijd, dan loop je het risico dat we je plek aan iemand anders geven.
  • Mocht je gaande het proces toch af moeten zeggen, dan is restitutie van het inschrijfgeld helaas niet mogelijk; wij zijn dan al verplichtingen aangegaan mbt catering en zaalhuur. We helpen je zoeken naar een vervanger, jullie kunnen onderling regelen of (een deel van) het inschrijfgeld wordt overgenomen.
  • Je krijgt achteraf een rekening; wil je die op bedrijfsnaam, dan graag tijdig de gegevens bij ons aanleveren. 
  • Elke verteller krijgt max. 20 minuten. We rekenen je niet af op een minuut, maar als je te ver over de tijd heengaat komen de vertellers na jou in tijdnood – en zullen we je dus onderbreken.

Meer info over de Mythische Marathons? Klik hier.