Mythische marathon: koning Arthur

Mythische Marathon 2019: Koning Arthur. 15 september of 13 oktober in Rotterdam. Inschrijving is geopend!

De inschrijving is geopend!

Ook in 2019 organiseert de Verhalenfontein weer een Mythische Marathon! We hebben lang gepraat en veel overwogen; we hebben inmiddels zo’n lange lijst van mythen verzameld, wat dat betreft kunnen we nog jaren vooruit. Maar wat kies je, na de Odyssee, Herakles, de Edda, verhalen uit de Metamorphosen en het Ramayana?

Dit jaar geen ruisende zijden gewaden, geen curry, geen oosterse verfijning, geen apenleger of olifanten. Bereid je voor op een groen land vol mist en regen… Verdiep je in vriendschap, riddereer, liefde – én overspel. In de magie van de oude Godenwereld en het zwaard Excalibur, vermengd met het vroege Christendom.

Inschrijven graag voor 15 juni. Denk niet ‘ach, later kan ook nog wel’, want wij moeten ruimte houden om een locatie ook weer af te kunnen zeggen zonder kosten te maken. Als er op dat moment onvoldoende inschrijvingen zijn moeten we wellicht een datum laten vervallen.
Inschrijven kan per mail: info@verhalenfontein.com. Geef bij inschrijving duidelijk aan op welke dag je kan en wil – en als je op beide kan, welke dag je voorkeur heeft. Wij zijn op dit moment nog aan het puzzelen op de verhalen, rond 16 juni gaan we loten en sturen we de lijst rond met wie wat gaat vertellen. Voor die tijd kunnen uiteraard tips en ideeën al gedeeld worden in de facebookgroep Mythische Marathon.

Inschrijving is definitief na ontvangst betaling.