13 april 2018: Stercke Verhalen door Tom van Mieghem

Voor Tom is elk verhaal een uitdaging. Het verhaal moet de verteller op één of andere manier raken. Zodra dat het geval is, gaat de bal aan het rollen. Dan duikt Tom helemaal onder in het verhaal, hij bekijkt het van binnen en van buiten, tot het perfect past als een op maat gemaakt kledingstuk. En toch is het telkens weer anders. Het verhaal komt tot leven in de driehoeksverhouding tussen verhaal, publiek en verteller. Tom begon ooit als poppenspeler. de zoektocht naar de kracht  van de eenvoud leidde hem onvermijdelijk naar die andere (h)eerlijke passie: het vertellen.

Tom brengt deze avond een bonte verzameling van oude Vlaamse verhalen en verhalen in een Vlaamse versie. Over stoere vrouwen en mannen die beweren stoer te zijn, over schoonheid en schone lelijkheid. Voor een aantal van de verhalen komt de inspriatie uit het werk van Marita de Sterck.

Voor de pauze zijn er nog een paar plekken beschikbaar op het open podium. Stuur even een mailtje, of vraag ’s avonds bij de kassa of er nog plek is.

Wanneer
Vrijdag 13 april, 20:00 uur; kassa open om 19:30

Waar
Galerie Kralingen, Gashouderstraat 9, Rotterdam.
Routebeschrijving

Kaarten
Kaarten kosten € 10,- en kunt u hier bestellen of ’s avonds aan de kassa