16 juni: Vijf-minuten-verhalen feest!

“Ik ga op reis, en ik neem mee…” Wie speelde het niet als kind? Een imaginaire koffer die volgeladen werd met de meest vreemde artikelen, om mee te nemen naar verre oorden. Plaatsen waar je heen ging met de trein of een vliegtuig, te voet, per fiets, of lekker vanuit je luie leunstoel. 
Het is dit jaar het thema voor de traditionele seizoensafsluiter van de Verhalenfontein: het altijd leuke, niet te versmaden en eigenlijk ook niet te missen Vijf-Minuten-Verhalen Feest! De vloer is open voor iedereen die een mooi verhaal mee neemt. Echt gebeurd of goed verzonnen, opgediept uit een oud sprookjesboek of uit je eigen tienertoer-reisdagboek. Verteld, gezongen, gerapt… alles mag, als er maar gereisd wordt!


Wanneer:
zondag 16 juni,
16:00-18:00 uur
Waar:
Nivon Rotterdam, Dirk Smitsstraat 76

Toegang is gratis, om de zaalhuur te dekken is een ‘gift in de hoed’ zeer welkom.
Wil je vertellen? Neem even contact op via info@verhalenfontein.com, of vraag op de dag zelf even of er nog plek is. De naam zegt het al: we willen echt korte verhalen, eigenlijk 5 minuten maar tot pakweg 8 strijken we nog over ons hart… Op die manier kunnen er zoveel mogelijk mensen aan bod komen.