Overige medewerkers

Marie-José Oomen
Marie-Jose-OomenAl als kleuter, las Marie-José verhalen voor aan haar beer. Boeken waren de deur naar die magische wereld waar je je in terug kon trekken en even helemaal weg zijn van de wereld om je heen. Zodra ze lid was van de bieb was ze er minimaal een keer per week te vinden. Zes boeken per week lenen vond ze wel wat weinig.
Toch ging deze boekenworm Bouwkunde studeren, maar ontdekte al gauw na haar studie dat verhalen vertellen haar toch beter lag. Dus ging ze presenteren; over de studies aan de Universiteit (studievoorlichter), over duurzaam bouwen (voorlichter bij de Kleine Aarde), over warmtepompen (kopersbegeleider bij Itho Daalderop) en over Porto en later Rotterdam (als stadgids).
Ergens voordat ze naar Portugal vertrok (in 2005), las ze in de Ode (tegenwoordig de Optimist) een interview met een verhalenverteller. Dát was het, tot tranen geroerd heeft ze het interview gelezen. Toch duurde het nog tot 2015 voor ze zich inschreef bij de Verhalenfontein voor de beginnerscursus. En daar is het begonnen.
Sinds maart 2016 is Marie-José verbonden aan de Verhalenfontein en denkt en doet daarin mee aan alles wat geregeld en georganiseerd wordt. En vertelt natuurlijk ook regelmatig verhalen.

En verder… zijn wij heel blij met al die mensen die bij gelegenheid de handen uit de mouwen steken om onze evenementen mogelijk te maken!