Vertelpodium

Onder de naam “Stories on a Sunday” organiseert de Verhalenfontein elk kwartaal een vertelpodium bij het Nivon in Rotterdam. Echt gebeurd of goed verzonnen, eeuwenoud of pas ontstaan, gesproken, gerapt of gezongen – elk verhaal vindt hier een plekje.

De middagen zijn afwisselend ingedeeld. Er is vaak een open podium, maar niet altijd. Dit wordt vooraf aangegeven. Wie interesse heeft in een plekje op dat open podium kan per mail contact opnemen of ‘s middags bij de kassa vragen of er nog plek is. let op: maximaal 10 minuten per persoon.

Praktische informatie:

Data seizoen 2019-2020
17 november: Tim Talesman, ‘Wat gebeurde er na Ragnarok…’
19 januari: Gerda Hoogendijk, ‘Het wassende water’
21 maart: Finale van de Strijd om de Grijze Kanarie 
24 mei: invulling volgt nog

Tijd
Zondagmiddag, 15:30-17:30; kassa open om 15:00
Uitzondering: de Strijd om de Grijze Kanarie; die valt op zaterdag, en begint om 14:00uur. Reserveren voor deze middag aanbevolen!

Toegang
Vooraf reserveren via reservering@verhalenfontein.com, is fijn, je kunt ook op de dag zelf bij de zaal een kaartje kopen. Kaartjes kosten, tenzij anders vermeld, € 10,- Let op: pinnen is niet mogelijk, ook niet voor een drankje bij de bar…

Locatie
Nivon Rotterdam
Dirk Smitsstraat 76
3031 XE Rotterdam

Het Nivon is bereikbaar met tram 7, tram 8 of bus 38, uitstappen bij halte Noorderbrug.
Kom je met de auto, check hier voor parkeerplekken in de buurt.

Deze middagen hebben aansluitend de mogelijkheid om te blijven eten in het Nivon eetcafé. Wie wil kan dus aanschuiven voor een simpele maaltijd, wel even vooraf reserveren bij het Nivon.